Blog

 

Vánoce jsou za dveřmi! Nenapadá Vás dárek pod stromeček? Využijte naší nové nabídky a zakupte si dárkové poukazy pro Vaše blízké ještě dnes!

Poděkování

16.09.2021

Rádi bychom poděkovali všem našim hostům za skvělou letní sezónu . Děkujeme za to jak hezky se k faře chováte a že vám záleží na tom, aby byla i nadále tak krásná pro nás všechny. Děkujeme vám za vaše nápady a podněty co bychom pro vás mohli ještě vylepšit. Proto se nechte překvapit jak se nám to podařilo.

Chcete se dozvědět volné termíny a co je u nás nového, sledujte nás na sociálních sítích. Dozvíte se vše a nebo můžete napište zprávu a mi vám rádi odpovíme :).

Dopravní info

30.08.2021

Dostali jsme se do další etapy a konečně je možné opět vjíždět do obce Jítrava, tak jak jsme byli zvyklí. Žádná omezení a semafor je odsunutý až před konec protihlukové stěny. Autobusy již budou zastavovat na zastávce Jítrava- hlavní silnice. Všem vám přejeme šťastnou cestu k nám nebo zpět do domova :).

Pro nadšené turisty i vyznavače odpočinku a zdravého spánku tady máme pár volných termínů. Přijeďte na faru a vydejte se na super výlety kolem nás, nebo jen odpočívejte a nabírejte sílu do nových dní!

Informace pro všechny hosty co se k nám v posledních týden chystají, máme pro vás upozornění ve změnách dopravy do obce Jítrava. Etapa I. a II. již proběhly a čekají nás Etapa III. : od 15.8.2021 do 29.8.2021 a Etapa IV. : od 29.8.2021 do 14.9.2021. Doprava je řízena semafory a v dopravní špičce se tvoří kolony. Obrňte se...