Blog

 

Jelikož je fara velkým objektem a její klientelou jsou většinou skupiny přátel, nebo početné rodiny. Je skutečností, že většina z víkendových rezervací jsou pro celý objekt fary a objednat si samostatný pokoj ve stejném termínu bohužel již není možné.

Chystáme pro Vás novinku a brzy Vám řekneme víc. Prozradíme jen, že se můžete během měsíce června těšit na skvělou řemeslnou akci u nás na faře! Sledujte nás, ať Vám nic neunikne !!

Všem hostům děkujeme za velký zájem a skvělou podzimní sezónu. Vážíme si toho, že se k nám stále vracíte a fara tak může žít společně s vámi.

Máme velkou radost, že se náš kostel sv. Pankráce ve Farnosti Jítrava letos zapojil do evropské akce NOC KOSTELŮ, která se uskuteční v pátek 10. června 2022.

V neděli 8.5. 2022 se konala nevšední akce cyklopouť ke sv. Pankráci, který započal před bazilikou sv. Vavřince a sv. Zdislavy v Jablonném v Podještědí a končil v našem kostele sv. Pankráce v Jítravě, kde proběhla mše svatá a nakonec nás čekal piknik na farní zahradě.

Jaro na faře

24.02.2022

Jaro už klepe na dveře a tak vám hlásíme poslední volné jarní termíny. V dubnu již pouze víkend 22.-24.4.2022 a květnu 6.-8. a 13.-15.5. 2022. Využijte krásných jarních dní na perfektní odpočinek těla i duše na naší faře. V čisté přírodě Lužických a Jizerských hor s možností parádních výletů! Rezervaci objednávejte na farajitrava@gmail.com